ezermesterek.hu
   Legyen az ezermesterek.hu a kezdőlapom!2019. február 21. (csütörtök) 00:28   Eleonóra   
Utcakereső
Jelenleg 499 látogató
van az oldalon.
Eddig összesen 5829921
látogatónk volt.

Valid HTML 4.01!

Valid CSS!

Get Firefox!


Információk

Mi az ezermesterek.hu?

Az Ezermesterek egy olyan oldal, ahol összegyűjtjük az élet minden területéről a különböző szakmák és szolgáltatások mestereit. Bárki regisztrálhatja magát, így napól-napra dinamikusan bővül a portálon elérhető mesterek száma. A látogatók megtalálhatják kategóriák szerint a keresett mestereket.

ugrás az elejére

Hogyan kerülhet be a cégem, vállalkozásom az Ezermesterek adatbázisába?

Két rövid lépéssel regisztrálhatod a szolgáltatásod az Ezermesterek oldalán. Az első klikkelj a regisztráció menüpontra A második pontosan töltsd ki a regisztrációs űrlapot, majd kattints az OK gombra. A rendszer automatikusan továbbítja a kitöltött regisztrációs űrlapot ügyfélszolgálatunknak, ahol feldolgozzuk elküldött regisztrációdat, ezt követően e-mailben felvesszük veled a kapcsolatot. Az űrlapot pontosan töltsd ki, hiszen ennek segítségével jelzünk vissza, a regisztrációval kapcsolatban.

ugrás az elejére

Mennyibe kerül a regisztráció az Ezermesterek oldalára?

Az ezermesterek portálon a regisztráció és a mesterek keresése is ingyenes, és fizetőssé tételét nem tervezzük.

ugrás az elejére

Mi az előnye annak, ha regisztrálom magam az ezermesterek oldalán?

A látogatók két kattintással megtalálják szolgáltatásaid! Többen ismerik meg a szolgáltatásod, tevékenységed Több érdeklődő veszi fel veled a kapcsolatot Honlapod látogatottsága növekszik Egy teljes oldalt biztosítunk mindenkinek, melyet honlapként is használhat Főcímet adhatsz meg, amivel felkeltheted a látogatók figyelmét Címszavak megadásával, szolgáltatásod kiemelkedően szerepel a találati listában, ami felkelti az érdeklődők figyelmet a tevékenységed iránt.

ugrás az elejére

Mi az előnye annak, ha a ezermesterekre mutató linket elhelyezem az oldalamon?

Amennyiben e-mailbe jelzed felénk, hogy elhelyezted az ezermesterekre mutató linket az oldaladon, akkor a neved kiemelten szerepel, abba a kategóriába, amibe regisztráltad magad.

ugrás az elejére

Miért nincs feltüntetve a kategóriákba való elhelyezés?

A regisztrációnál azért nem tudod kiválasztani a kategóriát, mert a kategória kiválasztás a moderátorunk feladata. Tegyél javaslatot, hogy te hova szeretnéd elhelyezni a szolgáltatásod.

ugrás az elejére

Nincs honlapom így is regisztrálhatom magam az ezermesterek portálra?

A honlap hiánya nem befolyásolja a regisztráció lehetőségét. Minden további nélkül regisztrálhatod magad az ezermesterek portálon nem kitétel a honlap. Tapasztalataink szerint, csak neked jelent hátrányt, ha az érdeklődők nem találják meg a honlapod az interneten. Amennyiben úgy döntesz, hogy szeretnél honlapot készíttetni, akkor tudok ajánlani egy megbízható céget, akik kimondottan üzleti honlapok készítésére specializálódtak. Ez a Solarnet Kft. és a www.solarnet.hu weboldalon találhatsz róluk bővebb információt.

ugrás az elejére

Az Ezermesterek portálon miért nem lehet feladni üzleti hirdetést?

Az ezermesterek.hu oldalon nem lehet hirdetéseket feladni és nem is tervezzük a portál ez irányú fejlesztését. Tudom ajánlani a nagy látogatottságú társ oldalunkat, ami kifejezetten egy üzleti portál, nagy segítséget nyújthat szolgáltatásod megismertetésére, ahol feladhatod üzleti hirdetéseidet. www.hirdetes.mt.hu

ugrás az elejére

Amennyiben nem talált választ a kérdésére, kérjük töltse ki az alábbi üzen lapot, majd klikkel-jen az OK gombra és ezt követen megválaszoljuk kérdését.

Kérdésem van
 Címzett: ezermesterek.hu ügyfélszolgálat
 Az Ön neve: *
 Az Ön e-mail címe: *
 Az Ön telefonszáma: *
 Tárgy: 
 Az üzenete: *
 

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező